vineri, 19 august 2011

"TARA MINORA, TARA DE SECATURI" SPUNEA OCTAVIAN GOGA(1881-1938)

Vreau sa fac un articol despre indulcirea vietii animalelor si uneori a oamenilor, impotriva ucigasilor romani si tigani.
Cred ca daca  toti cei care au primit pe nedrept locuinte, deci nu au contribuit cu nimic  la binele oraselor, pot sa contribuie cu plata obligatorie prin constringere la castrarea lor. A fost o trambulina pentru ei fiind adusi din  corturile din marginea oraselor si instalati in apartamente confort 3 sau 4 dar totusi cu apa calda , cu bai, bucatarii, gaze la aragaz fara a mai fi nevoiti sa faca  foc in fata cortului.
Acestia sint cei mai cruzi ucigasi de animale si  chiar  de alungare a vechilor oraseni in  strada.
Daca ar fi fost obligati pe linga ce face Primaria, pentru sterilizarea animalelor si ei  sa participe la plata obligatoriu prin retinere din venituri  ca, fiecare  macar sa platreasca pentru unul, s-ar mai fi redus numarul acestor animale  sacrificate pentru distractie de   gunoaiele neamului nostru.
Pe linga asta sint atitia oameni bogati care, sint sigura ca ar fi  acceptat cu bucurie sa contribuie la  sterilizarea  asistata, a acestor fiinte nefericite. In  citiva ani s-ar vedea roadele prin imputinarea  cainilor si pisicilor.
Eu am facut acest gest,  pe care il consider omenesc si am castrat si vaccinat, in ultimii ani caini mai putini, dar multe pisici, cred ca peste 50  , fiinte nevinovate care au fost luate totusi de tigani,  cu ajutorul romanilor si duse in tiganie, pentru a fi maltratrate pina la ucidere. Cu asa ceva se ocupa si in oras  si cu cei ce mai supravietuiesc. Trebuie sa ai nervii tari ca sa asisti la asa ceva, sau sa auzi tipetele infioratoare ale animalelor chinuite(ex. taierea ambelor picioare din fata de la umar, ca sa se tirasca ca  focile), dar  tiganii si romanii de teapa lor. Nu este scapare pentru aceste animale. Cred ca si caii caci la marginea orasului vizavi de Hipodromul de la Ploiesti sint resturi ce cai mereu,  ucisi de tigani.
Prima masura daca se schimba regimul cu unul de dreapta si responsabil trebuiesc luate  masuri pentru  diminuarea la minim  a numarului  tiganilor, acest cancer al neamului nostru. Prin orice mijloace, castrare la barbati, sau  chiuretaje la tiganci ca fiecare  tiganca, face de la 5 copii in sus si dimineata se imbulzesc la ghena de gunoi,  ca sa caute mincare.
Daca acum in al 13 ceas nu realizam ce bomba cu ceas, impotriva poporului nostru  constituie aceasta etnie, ca ne face de ris si in orice colt al lumii au ajuns, ne-au facut de ris. Ati vazut si in Anglia la Londra, s-au instalat in casele oamenilor declarindu-i decedati. Nimic nu-i mai opreste de la faradelegi de peste tot. Ne-au facut renume prost si avem de suferit si acum si in viitor. Asta face ca noi sa fim alungati cu scirba la marginea Europei.
Octavian Goga(va aduceti aminte este fost Prim Ministru al Romaniei si poet, cel pe care  il pira nevasta Veturia, la Hitler si  s-a spus ca si-a omorit pina la urma barbatul) spunea despre Romania: "Tara minora, tara de secaturi". Cata dreptate avea si aceste cuvinte sint mai actuale ca oricind.
Curaj !!! Totul porneste de la conducerea tarii si a Europei de a fi ANIHILATI CA NEAM PRIN  OBLADUIREA, PRIN BLINDETE A TIGANILOR.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu