vineri, 23 august 2013

De ras


De rasul lumii !!!


Nimeni nu este de vina in afara de noi pentru spectacolul grotesc, care ne claseaza in  ochii lumii sub limita  cea mai de jos a civilizatiei. Spun noi, pentru ca noi romanii am votat ca cei care sa ne decida cursul vietii si sa ne apere demnitatea sunt niste subvalori la care nu primeaza decat instictul de stapani si detinatori ai adevarului absolut.
Tratarea ca VIP la tv. zile in sir   spre rusinea noastra, un om de origine  tigan dar, care  s-a super-imbogatit  prin  furtul muncii noastre fara nici un pic de control si  nefiind pus sa contribuie la bugetul national, este nedemn.
Acest infractor de dreprt comun  este  plans chiar de presedintele Betivache,  caci au fost tovarasi la furtul Romaniei,  implicit a  vietii noastre.
Tot timpul apar la tv. stiri precum ca  trebuie inmormantat cu onoruri militare apoi, ieri se spunea ca trebuie declarat sfant. Dar nu se stie daca si la penticostali  se poate ca la ortodoxi.
Betivache ne spune ca nu am citit poeziile  unei membre a familiei tiganesti.
Dar noi nu avem timp sa citim poeziile romanilor pe care le-am frunzarit de curand si am fost mirata de frumusetea lor, acum cand ma gandeam ca  poetii nu mai sunt stimulati din punct de vedere boem.
Infractorii  au prosperat cu ajutorul celor care se considera stapani, pe  spinarea  stapanitilor in mod crud, prin neputinta sau nevointa de riposta.
Ma gandeam ca dupa ce am scris ca civilizatia de pe aceste meleaguri, a fost mai veche decat cea greceasca sau romana si am fost combatuta. Ma gandesm la ce am fost si la ce am ajuns cu ajutorul SECU din  anii 1990.
Acum  cativa ani am citit pe internet lucrarea stiintifica a unui istoric, cercetator americam si cu argumente demne de a fi  adevarate, aducea in discutie despre  vechii daco-traci cum ca, ce s-a descoperit  pe meleagurile noastre ar fi mult mai vechi decat  provenienta din  perioada  greco-romana. Atunci articolul fiind foarte lung si cu trimiteri, eu am concluzionat ca demn de a tine minte, este acest fapt. Ca descoperirile au aratat ca pe teritoriul Romaniei a fost dezvoltata o civilizatie foarte veche superioara, fata de civilizatia greaca sau romana in acel moment. Acum am cautat si inca nu am gasit decat informatii despre sec. 1.
Am amintit aceasta descoperire a istoricului american pentru a intari  credinta noastra, ca nu am fost niciodata la coada civilizatiei, dar acum  cred ca nu mai putem repara aceasta imagarie facuta de Betivache la adresa  trecutului nostru, platindu-si datoria electorala fata de tigani umilindu-ne pe noi romanii.. Asta arata ruptura in primul rand morala si apoi materiala intre romani si tigani.
Cat de mult rau poate face pe termen lung, poate nu ne vor spala toate apele Romaniei nici in sute de ani. Vom fi catalogati dupa tiganii infractori  cu masini de lux, cu sute de kg.pe ei, si un  tupeu cum numai cei sprijiniti de Betivache  il pot avea.
Daca acesti hoti care s-au imbogatit prin saracirea noastra sunt  elogiati cu  inmormantari fastuoase, cu prezenta  Guvernatorului autointitulat Sef de Stat, observati similitudinea  cu autointitulat, sunt  onorati in  bataie de joc fata de romani,  cum facem diferenta intre bine si  rau ?
Oamenii modesti dar inteligenti si care au facut ceva important pentru Romania, se sting si sunt ingropati in anonimat sunt mai importanti pentru noi, decat banda de infractori care  sunt vizitati cu elicopterul  si  se varsa lacrimi de crocodil la capataiului celui care, nu si-a platit darile din averea furata noua.
Dupa ce terminam cu acest circ care ne injoseste in vazul lumii si se termina cu "consiliul coroanei", sa cautam sa stergem cat mai repede acest cacat aruncat pe obrazul nostru.
Dovleac sec   cand va intelege ca,  fiecare zi  ne aduce prejudicii materiale si de imagine. Vorba lui de Dovleac sec "asta este, trebuie sa-l ingaduim inca un an" nu are nici o baza si il face ridicol, de prost in ochii tuturor romanilor facandu-le  pe plac,  sustinandu-le interesele,  celor care ne vor tiganizati si saraci.
V-am spus mereu ca este o singura optiune, la spanzuratoare cu toti in  frunte cu Betivache si Dovleac Sec.
Acum  sa onoram  decedatul tigan cu toate onorurile posibile si inainte cu fanfara militara.
Poate aceasta patanie urata si de groaza, ne va trezi si vom evita pe viitor aceste destrabalari pe banii nostrii si avand la capatul firului injosirea Romaniei si a romanilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu