sâmbătă, 10 august 2013

Dormim ?


Dusmanii sunt in tara, se antreneaza pe banii nostrii pentru a ne distrtuge

In timp ce ma uitam la tv. la o emisiune de stiri si imi incarcam bateriile (de nervi) vazand cum in tara noastra pe banii nostrii  dusmanii tarii organizeaza tabere de antrenament si distractii in dispretul total al nostru, vad ca prompterista sare ca proasta in balta si ce spune? Face legatura cu  nationalistii romani si incepe sa  manance cacat despre  aceasta atitudine patriotica in mod negativ. Deci ea impreuna cu cei care au pus-o sa faca asta au facut o paralela intre cele 2 tabere, fara nici o logica  pentru a minimaliza actiunile  subversive ale  celor veniti  la antrenamente si distractii pe banii nostrii. Dar pentru romani ce face ?  Ii agata  cu  gheara de fier pe care o aveau  piratii, care nu aveau un brat. Fara nici o logica, decat logica  "asa mi s-a spus sa zic asa zic".
Pentru defaimarea NATIONALISTILOR PATRIOTI ROMANI, se agata la coada extremistilor    si nationalistii romani ca o adunatura de stransura. Acum  pentru prima oara aud ca,  maghiarii se  vaita ca au platit cu sange si lupte grele pentru Ardeal ! Dar cine i-a pus sa  intre in tara si prin  forta, sa isi insusasca ceva ce nu este al lor. Normal ca au intampinat rezistenta din partea bravilor luptatori romani. Dar atunci erau  tradatori ca cei de azi care ne conduc? Daca ar intra armata maghiara in Ardeal, Betivache ar organiza o ceremonie de intampinare cu paine si sare, oferita in genunchi si cu grumazul in  tarana.
Maghiarii veniti pe banii nostrii acum, sunt  regii rasismului, extremismului  si sa-i agatam si pe romani care sunt indreptatiti sa fie pregatiti sa-si apere tara si neamul, doar asa pentru a le face altora pe plac pe banii nostrii, este de rasul curcilor !
Ia sa mergem si noi pe banii nemtilor de exemplu, la ei  in tabere in care sa  solicitam in mod ferm destramarea Germaniei. (Ei ne trateaza cu curul in legatura cu datoria de 19 miliarde de euro, pe care ni-i datoreaza! Totul se  dilueaza intr-un  hahait  sinistru intre Betivache si Angela.) Am putea cu aceste ganduri si fapte repetate in fiecare an, sa punem piciorul pe pamantul Germaniei? Dispretuirea  si intimidarea patriotismului romanesc, care nu este  nici pe departe la fel de incisiv ca cel al maghiarilor, fara nici o noima,  are un scop ! Se vrea  erodarea tuturor initiativelor romanesti care ne-ar face cinste, pentru a pregati terenul pentru  bunul plac al mai marilor lumii, de a transforma Romania intr-o satra de tigani fara trecut,  fara prezent, fara viitor. Nu este nimic intamplator mai ales ca, in anii trecuti Betivache a hahait in mijlocul lor si prin asta a dat curaj si a dat pasaport de libera trecere si voie  la orice  nelegiuire, tuturor  loazelor din tara si din afara ei, de a face tara harcea-parcea. Si s-a trecut apoi la agatarea  in mod negativ a nationalistilor romani, ca niste oameni in plus fara nici o apreciere, dar activind denigrarea.
Dar unde este  Dovleac Sec?  Este in concediu ca este obosit de cat de mult a muncit:))) Asa spune si  cel cu care a facut coabitarea ! Si o duc tot intr-o distractie. Trai Niniaca cu banii Babachii(adica noi)!
Nu spunea el mereu in  bataie de joc la adresa noastra, ca  are de lucru?
Sa nu ne facem iluzii ca s-ar apuca de lucru. Numai gargara, sa traga de timp.
Rolul lui este cel de autentic prost dar,  se achita cu cat il duce capul  de aceasta sarcina ingrata, dar care lui ii face placere. Nu are principii sanatoase, este robotul celor care l-au intors cu cheia.
Noi romanii daca nici acum in  al 13-lea ceas, nu vedem gravitatea situatiei si nu ne trezim la realitate  cand dusmanii nostrii au venit in Romania sa ne puna cisma lor pe grumazul nostru, curand va fi prea tarziu pentru noi. Sa nu lasam NATIONALISTII PATRIOTI, cu  mari idealuri si suflete pure, sa lupte pentru noi singuri. Sa nu dam dovada de lasitate. Istoria ne va condamna si urmasii nostrii ne vor blama.
Atitudinea celor care ne conduc vremelnic, dar cu repercursiuni distructive pentru viitor,  este  impusa de dusmani cu un singur scop. DISTRUGEREA ROMANIEI SI A ROMANILOR.
Nu-mi gasesc praful de pusca !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu