luni, 12 august 2013

Frectie


Frectie la un picior de lemn

Nu inteleg de ce trebuie noi romanii impreuna cu NATIONALISTII romani sa platim sejurul politic al nationalistilor maghiari din  banii nostrii. Daca vor sa faca propaganda razboinica, o pot face in  Arhanghelsk unde nu au mai ajuns banii Rusiei pentru Armata Rusa si soldatii sunt nevoiti sa gateasca cainii maidanezi. Dar maghiarii sa mearga cu cainii lor, caci acolo s-au rarit si pentru a prinde unul, trebuie sa dea dovada de antrenament nu gluma. Aici pe banii nostrii ne ameninta cu bataia, adica razboiul si au totul la dispozitie din banii de la bugetul statului prin  Primarie si Prefectura.
De ce banii nostrii ai tuturor  impreuna cu cei ai NATIONALISTILOR romani sa nu fie folositi pentru antrenarea  NATIONALISTILOR ROMANI si nu pentru dusmanii nostrii care ne ameninta la noi in tara pe banii nostrii cu razboiul.
Interventia lui Betivache este de sanchi, adica frectie la un picior de lemn. Ei adica Betivache si  primul ministru maghiar sunt intelesi sa faca teatru  pentru ca, datorita ajutorului dar de maghiari anul trecut pentru a nu se prezenta romanii la vot,  Betivache a ramas presedinte si este pe cai mari. Asta si datorita dobitocilor  Dovleac  sec si Somnorici.
Sa nu ne lasam  prostiti fara rost. Totul este o regie, pentru a ne adormi vigilenta !
Sa fie ultimul an  cand ii mai vedem pe aici cu toate  ifosele lor de mari  razboinici !
Sa avem grija de praful de pusca !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu