miercuri, 14 august 2013

Hunii

 Hunii popor migrator


Fara nici un fel de avertisment, un trib necunoscut, aparut dintr-o lume straina, a muscat adanc din inima Europei. Calaretii desavarsiti, dedicati pana la moarte arcului cu sageti, au lovit ca fulgerul. Pe unde au navalit nu a mai ramas piatra peste piatra… Au ucis barbatii, au siluit femeile, au inrobit copiii, au ars si jefuit cetati, orase, sate. Au distrus totul in calea lor precum niste lacuste uriase, jumatate oameni-jumatate cai, trimise din adancurile Iadului. Ei au fost hunii, calaretii Apocalipsei

Cine vorbeste de rasa ? Chelul isi pune mana in cap ?
Una dintre popoarele migratioare  venite din stepele Asiei acum 1100 de ani care a speriat  Europa prin cruzimea lor fac  acum  pe oamenii subtiri si educati?
Nu-si mai gaseste locul aceasta rasa! Se spune ca au o situatie economica dezastruoasa ? Dar ce face un popor  salbatic pentru a remedia situatia ? Incepe sa-si caute spatiu vital si Transilvania este cea mai bogata regiune din Europa. Nu are decat sa-si faca loc cu coatele  sau cu satarul!
 In  privinta romanilor referitor la rasa, acesta este rezultatul asimilarii fortate  a romanilor cu tiganii,  facuta cu acest scop de catre UE.
 De aceea  suferim  acum si inca zarurile nu sunt aruncate, de a fi transformati incet - incet intr-o satra de  tigano-romani si acest popor  salbatic care daca nu era luat sub pulpana imperiului Habsburgic nu avea atata tupeu.
Asa cum se zice sluga unui stapan bogat, este mai presus decat un om cinstit liber, dar sarac.
Asa ca trebuie daca nici acum in al 13-lea ceas sa nu ne trezim, macar vorbele aruncate in scarba cu superioritate de la stapan la sluga, ca isi vor lua  Transilvania chiar printr-un razboi  sa ne trezeasca din somnul cel de veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu