miercuri, 21 august 2013

Minti criminale


Ce cetatean roman este mai important ? Autointitulatul rege al tiganilor sau,  capitanul echipei nationale Costica Stefanescu ?
Regele tiganilor a eclipsat televizoarele de o saptamana, cu  publicitatea gratuita facuta acestei etnii care ne face de ras in timp ce  al doilea, este amintit numai ca un fapt divers. Rusine sa ne fie !
Mereu am spus comparativ cu  maghiarimea din  Ardeal ca ei sunt numai acolo, in timp ce tiganii au ocupat toata tara, ca un  cancer galopant. Acum se vede tot mai clar, in ce situatie suntem noi romanii. Am avut dreptate ca Ardealul  se vrea alipit Ungariei pentru motivul de secole ca este cel mai bogat tinut  din  toata Europa si in al doilea rand este pe cale se a  transforma Romania, in Tigania si  acest teritoriu al nostru de milenii sa fie o imensa SATRA.
Locuitorii  acestui teritoriu vorbesc cea mai curata limba  inrudita cu latina, cu care are radacini comune,  sunt printre primele civilizatii  inaintea grecilor si romanilor, impreuna cu bunul simt care a razbatut pana acum, arata gradul de civilizatie  al nostru. Dar odata cu venirea hoardelor de huni si tigani s-a  construit in  permanenta  fara nici un  fel de  opreliste,  ideea  ca noi suntem niste barbari inapoiati si cruzi. Toate defectele lor au fost puse in carca noastra, chiar exagerate. Totul este pe dos si acum  se agata de aceasta  percepere  occidentalii, pentru a ne anihila  complet in avantajul hunilor  si tiganilor.
Nu pot sa spun decat ca este o conspiratie internationala supervizata de minti diabolice,  pentru a ne sterge de pe fata pamantului. Poate acum este prea tarziu pentru romani sa se mai salveze. Nationalistii, o mana de patrioti sunt ca Don Quijote care se lupta cu morile de vant. Noi ne lasam ca muribunzii in voia sortii, pana nu vom  mai respira. Acesta este scopul si a putut fi atins cu ajutorul tradatorilor Romaniei din afara si de la conducerea tarii. Ma gandesc ca doar unirea cu nationalistii din  Europa  mai poate constitui o piedica, poate de moment  impotriva dusmanilor  nostrii, a civilizatiei lumii. Nu vrem un guvern mondial care sa ne dicteze ce trebuie sa facem,  cum  sa existam, cat sa existam si la un semn sa ne stearga din cartea istoriei lumii.  Consider ca numai nationalistii de pretutindeni, sunt cei care lupta pentru a  zadarnici aceste planuri diabolice, pentru afirmarea popoarelor lor. Dar vor avea ei castig de cauza? Sau poate de acum sunt pierzatori? Si vor fi numai varsatori de sange curat? Eu  cred ca nu voi mai fi, sa vad aceasta  manifestare a MASONERIEI in lume si implicit  impotriva noastra a romanilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu