miercuri, 28 august 2013

Neancredere !


Neancredere totala

Nu am nici un pic de incredere  in SUA. Tam-tamul care se face ca ataca Siria dar, nu ca sa-l dea jos pe Presedinte ci ,ca sa distruga  combinatul de arme chimice. Vrea sa transforme si pentru Siria primavara araba in toamna araba, apoi iarna araba. Dar  ce ii pune pe jar pe americani ? Ce rezltate bune au fost anul trecut in urma primaverii arabe? Dand jos vechii presedinti care tineau lumea araba in pumn, a facut posibila cea mai mare degringolada din  istoria arabilor.
 Acum vrea ca sa se foloseasca de Siria pentru a aprinde fitilul  aplicarii noii ordini mondiale asupra lumii ? De cand ma stiu s-a spus ca al 3-lea razboi mondial va incepe de la arabi. De ce AUA zgandera musuroiul de furnici  carnivore? Noi ce atitudine avem ?
Dar noi suntem ocupati cu  sustinerea Casei Regale Tiganesti, cu concursul lui Betivache. Mai ales acum cand tiganii spun ca se unesc cu ungurii si  pleca la bejenie la Tg. Mures:))) Pitipoancele de  la tv. li se adreseaza tiganilor cu "Imparate, Majestatea voastra, etc. :)))"
Dar lucrul cel mai important este ca tiganii au traditie de regalitate spun ei ca, din sec.XVI cand regele tigan ilor de atunci au  fost emisari in Spania. Ce inventii traznite pentru asi arata legitimitatea! Numai noi romanii care avem legitimitate pe aceste meleaguri nu ni le afirmam si  batem in retragere in fata tuturor  popoarelor migratoare. Mai ales ca tiganii au fost mereu robi si nu aveau cum sa aiba rege  care sa mai si mearga in  delegatie  diplomatica la Regele Spaniei :)))
 Asa ca ce vor face acum americanii ? Ce bine vor aduce ei sirienilor si noua? Deja bat in retragere cand spun ca nu vor sa-l dea jos pe Presedintele Siriei ! De ce ? Ca nu au pe cine pune in loc ! A da  foc  si Siriei inseamna ca  sunt inconstieni si vor sa  parjoleasca intreg pamantul. Noi cu ce  ne  vom, alege? Cu ocuparea Romaniei din punct de vedere  politic si poate si militar daca ungurii mobilizeaza si tiganii.
Suntem supusi unei manipulari grosolane nemaintalnite in istoria omenirii. Nu numai noi dar,  toate popoarele civilizate vor avea de suferit. Cine nu va suferi ? Numai triburile care traiesc in comuna primitiva si nu stiu ce este calea pe valea.
In concluzie sa ne opunem acestei situatii care se vrea scapata de sub control,  de catre masoni care  vor sa fie stapanii lumii si isi striga disperarea din SUA, patria tuturor nenorocirilor.
Ati vazut ce mai ambasadori ne-au trimis. Niste  puslamale preocupati numai de afacerile lor de cacat si o firma mare de autostrazi,care ne-a jupuit nefacand nimic si lund pretul cel mai mare din lume pe km nefacut.
Asa ca  daca numai pentru a bombarda un Combinat Chimic in Siria SUA vor sa dea foc pamantului, mai bine sa se opreasca, cu tot cu portavioanele lor si sa ramana numai la antrenamente, pentru o demonstratie de forta rasuflata.
Americanii au destule probleme pe care trebuie sa si le rezolve si nu sa caute rezolvarea prin acapararea   industriilor altor tari si a crea o perdea de fum indaratul careia sa-si fac a mendrele.
Mendrele lor  inseamna distrugerea noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu