vineri, 15 noiembrie 2013

Nevoia de scursori ale societatii


Ministreasa noastra partaita nu se dezminte. Intrebata despre  banii pentru handicapati nu stie, nu-si aduce aminte.
Din aug.nu s-au mai facut platile catre handicapati ca:"nu sunt bani, atat poate tara acum ". Dar 520 mil.lei noi s-au dat inapoi ca nefolositi acum cateva zile, pentru a fi repartizati  catre serviciile secrete.
Aceast baboi tine locul ocupat degeaba, ca sa vedem cat este de batrana si ramolita si noi sa inchidem ochii si ....sa fim ingaduitori.
La intrebarea moderatoarei daca in cadrul guvernului se lupta pentru banii ministerului si ca sunt discutii dure intre 3 suspine si 2 parturi,  raspunde ca :"daaaaa":)))
Sa nu ne amagim ca,  Idiotul tarii ia de colo si pune dincolo, dupa cum crede el ca, este bine dupa cum gan deste el, cel fara de minte fara asi mai raci gura cu babeta.
Pe baba o platim degeaba, sa mearga acasa la cratita si la nepoti ca de  oameni de paie suntem satui, daca mai sunt si plosnite batrane, asta ne scoate din satite. Si cand te gandesti ce tineri capabili, nu sunt primiti la lucru in ministere. Le convine baboiul acesta imputit, intr-un post de mare importanta si  de unde nu se poate, face economie.Dar se poate, cu asa o ramolita si cu Dovleac sec care  asa a gandit el, fara sa-l puna nimeni sa gandeasca ca, nu are cu ce.
Baba asta partaita  le face pe plac, caci  se face o paralela intre ea si aceste dame din showbizul pornografic, care ocupa posturi importante in institutiile politice din tara si de peste hotare, ca reprezentante ale Romaniei. Trebuie sa aratam ca  exportam totul la cel mai inalt nivel, in toate directiile. Televiziunile fac rating din aratarea pana la ingretosare a  fufelor care fac  turul barbatilor taur, care  prin asta isi fac reclama.
Un exemplu actual este al unei dive  care  dupa o singura luna de casatoerie, divorteaza si urmeaza alta la rand. Circuitul acesta de la toate, pentru toti cred ca face greata.
De aceea se bat pe functiile de parlamentari toti pierde vara, fara meserie pentru toate facilitatile inclusiv  functia la dispozitia lor, de secretara  prostituata mascata.Daca se plictiseste, o concediaza si aduce alta mai proaspata pe post, cu apucaturi mai  rusinoase. Daca le da bice, pe mine nu ma multumeste numai cu acest tratament  protector:))))
Vad ca parlamentarii pe banii nostri au angajat concomitent si 16 persoane :(((la dispozitia lor personala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu