sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Sirena de suburbie


Stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simţi că şi tu poţi deveni mare.-Mark Twain

Ce soarta nemiloasa ! O sirena de suburbie sa-ti infiga cutitul in  spate, cu ajutorul celor care  iti poarta acelas sange !

O astfel de fiinta are purterea asupra ta ! Iti stabileste diagnosticul, iti stabileste  faptul ca esti vin decat. Iti stabileste  taierea tratamentului. Stabileste stergerea trecutului, stabileste ca acolo unde mergi nu-ti mai trebuie incaltaminte, imbracaminte, doctor, medicamente.
Ti se spune mereu ca esti moarta si nu mai ain nimic. Ca locul tau este sa fii parasit la balamuc.
Si asta cu ajutorul unor jeguri umane care fac pe pudibonderistii dar, se tin departe de adevar dincolo de zidul inumanitatii fara sa- le ceara nimerni asa ceva.
Orice pedeapsa  umana este prea mica fata de acesti nemernici care fac pe  persoanele subtiri dar,sunt cei mai criminali oameni caci fara a li se cere ajutorul condamna la moarte oameni care  intr-un moment au fost fara aparare si pentru asi imprima purterea fara de tagada,  te sechestreaza fara imbnracaminte si incaltamninte, fara nici un mijloc de comunicare pentru a nu putea sa evaedezi in lumea normala. Si daca apari cum da Dumnezeu, sa poti fi indentificat ca un om cu probleme psihologice pentru a fi mai usor internat la ospiciu pentru ati fi DEVALIZARTA TOATA AVEREA IMOBILA. FARA  APROBAREA TA. ACESTI MISEI ALIATI CU  O BESTIE CU CHIP UMAN (nu este intamplator ca este de etnie maghiara, mai ales femeie)SUNT LA FEL DE VIONOVATI CU CEI DE ACELAS SANGE. JAVRELE NUMAI AU PROFITAT. NICI O MILA FATA DE ACESTE JEGURI UMANE CARE SPUN CA ESTE NEAM CU O   JEFUITOARE DE VIETI SI BUNURI. Ce rautate criminala au in suflet fata de  o persoana care nu i-a deranjat cu nimic niciodata nici macar cu o vorba ?????? Bestialitatea nu are margini.
In prim plan familia Facauaru Sanda si Cornel din  Ploiesti str. Alba Iulia, nr...., in cardasie cu Aura medic stomatolog in Bucuresti,  care se vrea viitoarea mea nora!!!!!!.
Barbati feriti-va de sirenele de suburbie si daca nu puteti, nu le ascultati glasul care va indeamna la crime si tineti-le la distanta folosindu-le atat cat trebuie si este necesar, nu mai mult !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu