miercuri, 26 februarie 2014

Suntem in aer


Caricatura conducerii Romaniei.

Niciodata nu am sa inteleg de ce UDMR-ului cand este vorba sa  se discute intrarea lor la guvernare, li se ofera, cele mai sensibile portofolii din  guvern precum  Cultura si Sanatatea.
De ce nu dam cultura la tigani ????
Parerea mea ferma este neschimbata : trebuiesc maturati la lada de gunoi,  toata aceasta pleiada de dobitoci pusi pe capatuiala.
De la trecutele alegeri vad ca la guvern la Ministerul Economiei, nu se pomeneste nimic  de Iulian Iancu.
Bine ca am scapat de babeta  de la Min.Muncii cu toate ca nu ne-a spus totul cand ne-a tot amanat ca, ne va spune maine.
Zarurile au fost aruncate. Macar stim  acum pe ce picior dansam. Suntem in  aer facand spagatul.
Imi pare rau ca se adevereste ca  TOATA CLASA POLITICA  ESTE INCAPABILA SA NE DUCA, SPRE LUMINA DE LA CAPATUL TUNELULUI.
Repet originea acestei degringolade grave din viata noastra politica, este cuiul lui Pepelea,  raspopitul vanator, socrul Dovleacului sec. El este cel care i-a impus sa fie dominant in Alianta si sa nu arata ceea ce este, adica un  prost. Unui prost trebuie doar sa-i spui, tu asa sa zici si sa o tii pe a ta. Si ai grija, nu contrazice oponentul politic, zi ca el si fa ca tine.
 Acest Dovleac sec, este  un fel de plastelina muiata la abur, este un om fara vointa, fata onoare,fara viziune. Este un  inconstient care  se lasa indus in eroare, de cel care are mai mare influenta asupra lui si care  il conduce, ca pe un  bebelus cu ajutator.
Asta este numai opera raspopitului pentru ca, poate daca nu-si baga el coada aia din fata, poate incet incet se trecea la guvernare si se luau masuri si pentru binele romanilor. Asa acum ne uitam ca la cinema si vedem un  teatru absurd. Si sacalii stau la panda. Sa  rupa o halca fiecare din  trupul tarii si sa se readuca  Romania in situatuia raptului din 1940. Trei sacali imi vin acum in minte, tiganii care vor o parte din Romania ca tara a lor, ungurii care vor Transilvania si bulgarii care vor Dobrogea, rusii.....nici ei nu dorm...
Dar acesti dobitoci ai nostrii, nu inteleg ca cei ce ne vor raul si spulberarea Romaniei de pe harta Europei  sunt destepti si stiu ce vor pentru ca au viziune. Poate chiar ei pun la cale  turnarea  picaturilor de cucuta in urechile blegi ale celor 2 Stan si Bran moderni, dar prosti.
Poate acum in degringolada  pornita se poate  arunca banda asta in toatatlitatea ei, la  lada de gunoi a istoriei friind trecuti inainte prin foc si sabie.
Dar ce trebuie sa se intample, ca situatia din Ucraina ajunga doar la 10% din cat trebuie sa fie explozia care  ne va molipsi si pe noi romanii.
Pe romani este greu pana ii pornesti, pe urma nu mai pot fi opriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu