vineri, 23 mai 2014

Extremism


Atentie  NATIONALISTI denumiti in mod voit EXTREMISTI, vi s-a furat startul. Dvs. sunteti tinuti in stand-by, pentru a da cale libera  tuturor scursorilor Europei, care ajuta mai marii lumii sa distruga  nationalitatile, care sunt o stavila in calea  viziunii lor megalomane exacerbate.
 Tiganii danseaza de bucurie ca sunt  favorizati la toate nemerniciiile si tigancile danseaza contorsionat  apreciate de cunoscatori ca  o prefata la sex salbatec :)))) Politia ? Mucles !!!

Vad cum la aproape toate emisiunile de dezbatere despre alegerile  europarlamentare si implicarea Romaniei, se spune cu mult aplomb, ca Romania nu are partide extremiste ca altii si "Doamne fereste".
Ce inseamna aceasta fatarnicie ? Nationalismului acum in  plina expansiune in lume si mai ales in Europa i se da o noanta  de extremism, de ceva care dauneaza societatii. Ca in orice situatie limita, o mica bresa scapa lucrurile de sub control. Aceasta teorie precum extremismul dauneaza,  a dat faliment dupa cum se vede. Natiunile vor afirmare  prin tot ce au mai bun si mai de pret. Impunerea unei culturi  straine si un fel de subcultura precum cultura tiganeasca, contribuie la stergerea  culturii in timp a unei natii. Se spune ca tiganii in Europa sunt cam 12.mil. In America ati vazut ce prapad fac tiganii, cum au furat bicicleta copilului acela si pentru ca tatal a recuperat-o au venit cu totii ca in Romania inarmati pana in dinti si s-au batut cu mascatii americani. Aceasta cultura  de care  ar putea sa ne mai scape cei care vad intr-un alt fel cultura, decat  supusenia neconditionata fata  de acesti barbari, care ne impun astfel de atitudini nu inseamna ca, duc spre emanciparea societati nu trebuiesc sustinuti. Astfel de  atitudini ai mai marilor lumii si ai Romaniei nu fac altceva decat de a tine pe loc natiile care, de-a lungul veacurilor s-au straduit  ca prin conduita lor sa marcheze o inaintare in drumul spre civilizatie. In scurt timp acesti oportunisti  vor gasi Romania si poporul roman, vinovati de regresul societatii civilizate. Ca am fost lasi si am plecat capul asa cum se spune:"capul plecat sabia nu-l taie dar, paste iarba". Locuitorii acestor pamanturi cand au fost chemati la lupta au dovedit ce pot, vitejie si sacrificiul suprem pentru  acest pamant. Noi il dam degeaba intr-un hahait lugubru.
Este nedrept ca acest "Doamne fereste", spus de unele demoazele la tv. dand conotatie de "uciga-l toaca", sa incerce sa vada numai la noi in tara, larghetea cu care am intins gatul sa ne puna lantul,  la nationalitatile conlocuitoare. Ce au ajuns romanii ? Au ajuns sa fie  furati in afara de statul Roman si la nivelul de jos, de toate scursorile  societatii, de cei care nu au dat nimic in schimbul  gazduirii pe aceste meleaguri decat,  dorinta permanenta de a ni se sui in cap, fara frica si mai ales acum dupa 1989, cand s-a luat hotararea la nivel european de a fi ocrotiti ca si cum ei prin barbaria si unitatea lor, nu sunt destul de capabili de asi impune forta dupa mintea lor scarbavnica. Nu gandesc decat ca prin orice mijloace, chiar de extrema violenta, sa faca ce vor ei cu noi. Aici  din cauza ca  romanii sunt fricosi, frica impusa cu de-asila de alte etnii neocrotiti de  institutiile de forta ale statului, care sunt platiti pentru asta, nu fac nimic dar, va spun cu sinceritate cu mana pe inima ca, in constientul si in subconstientul lor, romanii nu vor aceasta situatie, nu vor ca lucrurile sa ramana asa, vor razbunare pentru a intra in normalitate, dar  faptul ca se spune mereu de catre  stapanitori ca suntem in UE si abia acum ne civilizam, nu s-au grupat  in asa fel incat sa poata sa  ajunga sa se impuna prin forta, sa se faca dreptate, sa o faca ei si nu altii care au tot interesul de a tine neamul romanesc sub ciocati si in acest fel de a ne elimina ca neam de sine statator, pe teritoriul Europei. Asta tocmai pe noi care  suntem de mii de ani aici si am format  o incipienta civilizatie pe aceste meleaguri care, a fost mereu distrusa de valurile migratiei care, nici acum nu au reusit sa se incadreze  in asa numita civilizatie a supunerii.
Sa nu mai aud aceste cuvinte cum ca, noi nu avem partide extremiste si mai putin la  UE de parca odata si odata nu trebuie reluat  totul de la inceput si sa terminam cu minciuna asta, cum ca extremistii fac si dreg. Ei incearca sa tina carma dreapt pentru a mai amortiza degringolada facuta de toti cei care, nu  merita sa  impuna un punct de vedere grobian. Daca cu vorba buna nu se poate...Va spun sigur ca romanii in sufletul lor sunt satui si de unguri si de tigani  dar, asteapta sa se coaguleze formatiile nationaliste, daca se poate intr-un singur partid si  sub cupola lui sa  intrerupa aceasta jecmaneala  la nivel mare si mic, a  acestor suflete chinuite de ambitii  tradatoare straine.
Cei care isi iau acum avant sub stindardul  falsei democrati, au  sarit etape si au ramas tot primitivi.
Dar nu am reluat aceste manifestari la nivel mic, ca sa vedeti ce tragedii sunt.
Sa lasam pudibonderia deoparte si sa luam lucrurile asa cum sunt, tragice si fara viitor. Daca ne lasam calcati in picioare de anumite  viziuni  care ne sunt impuse de UE,  numai pentru a dormi ei linistiti in fotolii pufoase, cu ciocatele lor  de lac  in doua culori, alb si negru  dupa modelul mafiotilor mai umani ca ei, vom fi invinsi. Viata s-a schimbat si noi trebuie sa ne afirmam, asa cum fac toate popoarele Europei.
 Nu mai trebuie sa ducem trena altora si sa le mirosim basinile, ca si cum ar fi esenta de parfum frantuzesc, PACIULII:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu