duminică, 25 mai 2014

Facerea de bine....


Facerea de bine, este.... de mama

Foto: Copil luat de pe strada de tigani si aruncat la tomberon in Timisoara.Romanii unde erau ? Le era frica ? Daca era invers si un puradel de tigan era luat de romani si aruncat la tomberon ce faceau tiganii ? Moarte de roman !!!

Acest dicton cu facerea de bine...,  este valabil pentru toate domeniile, in familie, in societate, etc....
Cine merita oare o minima atentie ???
Dupa ce se cuibaresc in sufletul tau defavorizatii sortii  iti exploateaza slabiciunile.
Dar acest lucru se intampla si in mila  oferita de societate catre cei mai nefavorizati ai sortii. Ei pentru inceput vor sa arate ca sunt  capabili, dar nedreptatiti de soarta si apoi in confruntari cu altii isi arata  coltii in virf fiind plini cu venin .
Incep sa  se creada  ca sunt cineva, ca au ceva in capul lor de tinichea.
Fata de aceste creaturi o conducere ferma trebuie sa fie nemiloasa.Ei sunt cei care duc societatea inapoi.
Moda asta  europeana cum ca trebuie sa  oferim totul tuturor javrelor, in detrimentul celor care merita sa primeasca  ceva  substantial,  este gresita. Romania nu a fost  sigura pe picioare, pentru a fi gata de a transforma statul intr-un stat social.
Atata timp cat nu se imbiba societatea  existenta cu  surplus de  produs si de  atentie nu este nimic posibil. Alaturarea tiganilor, prostilor neverificati cu tavalugul, nu face altceva decat de a uniformiza prostia cu inteligenta si ce ne da ? Ne da o societate neutra fara nici un fel de perspectiva pentru viitor. Romania nu este pregatita atat timp cat traim in saracie lucie, pentru a fi stat social. Numai daca  romanii inteligenti  merg  inainte si ofera o prosperitate, numai atunci poate sa  traga dupa ea si  remorca celor asa zisi defavorizati ai sortii. Pana atunci aceasta atitudine de a transforma Romania intr-un stat  social, nu face decat de a tine toata populatia de-a valma pe loc si pentru a se  afunda tot mai adanc in haznaua cu cacat a istoriei.
In timp, daca actualii ...UISTI de la UE  vor ramane  pe  baricade  prin  o farsa a naturii, nu va trece mult si Romania va fi considerata ca o tara  de mana a 3-a.
Faptul ca sunt cateva varfuri, demonstrand ca in tara mai exista si oameni capabili, sunt  insuficienti. Din  urma vine gloata ca turma de oi, fara  cioban si fara caini ciobanesti.
Intr-un cuvant asa cum se zicea pentru a ne fura si a ne distrage atentia dupa 1989, ca pentru ca sa ne fie bine trebuie ca inainte sa ne fie rau, este de actualitate. Asta spun si eu acum, ca sa ne fie bine in viitor acum trebuie sa ne fie rau si fara nici o compasiune sa  ardem in foc negrina si sa lasam sa se dezvolte graul.
CAT TIMP VOM CONSUMA TOT PRODUSUL UNEI TARI PE  TOATE SCURGERILE SOCIETATII, NU VOM PUTEA SA PRINDEM RADACINI, ADICA RADACINILE PUTERII ABSOLUTE SI NU VOM PROGRESA. DEJA AM AJUNS SLUGILE LOR, FARA PUTINTA DE A NE AFIRMA DE A NE STRIGA NEMULTUMIREA. REVIN, SPUNAND CA NUMAI O POLITICA PRAGMATICA NE POATE AJUTA SA NE AFIRMAM. PANA ATUNCI VOM FI TOTI INTR-O GLOATA DE NEISPRAVITI CARE NU MERTITAM NIMIC CU TOT SUFLETUL  CI, DOAR DIN MILA SI DATORITA CONJUNCTURILOR, DE EXEMPLU SITUATIA CU UCRAINA SI RUSIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu