sâmbătă, 24 mai 2014

Hai la vot !!!


Vad schimbari majore la primul pampalau al tarii. Vad din  profil mai ales, ce burta mare a facut ! Asta nu este burta de  barbat de 40 de ani. Asta este burta de pensionar trecut de 60 de ani cu alzheimer, dupa rasul tamp, de parca nu stie unde se afla si ce este cu el. Ce sunt aceste huiduieli parca intreaba din burdihanul de om sarac. Acum a dat de trai. Trai Niniaca pe banii Babachii.
Dar acum este acum. A sosit ziua cea mare ! Alegerile europarlamentaare. Se indeamna cu toata vehementa    sa  mergem la vot. Care vot ? Pentru ce ? Pentru cine ? Nu vedeti ca  UE a dat faliment si ceea ce au facut este vax albina? :)))
Ce ne impune ? Cum sa taiem porcul, legalizeaza micii, tigarile Carpati le-au trecut la bulgari ca ei au M-tii Carpati noi numai crapati  si tot felul de astfel de nimicuri pentru a arata ca fac si ei ceva dar, de sfaturile si impunerile lor ne lipsim bucurosi. Atatia bani pentru astfel de "chinezarii". Eu nu merg la vot, efortul este prea mare si nu am cu cine vota. Poate cu ... un independent.
In ce hal a ajuns Europa mai ales dupa ce s-au pus  pe capul ei,  in mod organizat jefuitorii lumii. Si noi stam si asteptam de la ei minuni, asa cum asteptam si eu de la 1 ian. 2007, cu gandul ca cei alesi in tara nu-si vor mai face de cap si nu vor mai fura ca pana atunci. Dar rezultatul a fost invers, au furat mai abitir si alesii si-au facut si mai dihai de cap cu noi. V-am spus mereu ca pe  mafiotii nostrii, numai zeama de glont ii mai poate stopa definitiv.
Batranele tari ale Europei vor sa faca referendum sa iasa din UE si noi ca prostii ne tinem  scai ca vrem sa fim prajiti, umiliti, saraciti. UE este numai pentru o mana de mega-smecheri si  cu tutarii lor, in rest  marea majoritate este numai o turma de oi fara cioban si fara caini ciobanesti.
Mai sunt  4 ore pana la inceperea votului. Ce ne va aduce noua acest exercitiu democratic ?
Vom trai mai bine, vom avea burtile mai pline, vom privi cu incredere spre viitor? Nimic din toate aceste vise roz-bonbon. Vom trai la fel de pe o zi pe alta si viitorul il vom privi prin ceata, fara nici un fel de incredere in el. Citeam intr-o carte proletara a lui Victor Hugo, numai in vise vom fi fericiti, vom avea liber la a visa.
Cum se zice :"Somnul ratiunii si al natiunii, naste monstrii".
 Monstrii s-au nascut si acum urmeaza sa-i  legitimam definitiv prin votul nostru. Haideti la vot, cei care nu aveti nici un fel de idealuri ci, numai atitudine de slugi fara initiativa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu