sâmbătă, 24 mai 2014

Socant !!!

Socant !!! Soc ! Soc ! Soc !

Socul anului ! Matrafoxatul a fost scuipat la Constanta. Toarte  televiziunile de stiri asta titreaza, de parca nu am sti perecis fara sa mai facem pe naivii ca 95 % din populatia Romaniei,  se considera reprezentanti de DOMNUL care l-a scuipat !
Numai 5 % poate  il pupa in cur din  interes sau de frica.
De ce sa facem pe  prostii si sa ne prefacem ca nu intelegem ca, acesta a fost un gest politic. Un gest care a fost apreciat ca fiind satisfacator, pentru majoritatea populatiei. Vai ce se ne mai vaitam, melodramatic ca a fost scuipat. Bine ca nu i-a fost aruncat un bolovan in cap, asta da suparare ca, nu s-a reusit finalizarea :))).
A prezis inainte de 1989 o prezicatoare ca  acest matrafoxat nu-si va sfarsi  linistit domnia. Se zice ca  de la un pumn i se trage si el mare expert in astfel de gesturi,  i s-a dat un pumn in ochi si i-a sarit un glont in cap !!! Dar  nu este timpul trecut de a vedea daca,  prezicatoarea este mincinoasa. NOI POPORUL ROMAN CA INTOTDEAUNA, CHIBITAM DE PE MARGINE. Nu se implica nici cu vorba sunatoare sau tunatoare ci, doar isi rade in barba ca a fost sa fie, dar nu s-a putut mai mult.
Vad ca si Plavanul Dovleac Sec este huiduit copios la Gara de Nord, dar el rade  ca un clovn de circ,  intrat in rolul de care nu se desparte niciodata. Fata lui malaiata de idiot, ne spune ce ii poate pielea. Minciuna - tradare- prostie.
Vad cu satisfactie cum devin romanii curajosi, pentru ca au inteles ca daca stau ca oile,  vor ajunge in prapastie. Sunt mandra de acesti romani care l-au scuipat de  matrafoxat si l-au huiduit pe indiotul national. Sunt alaturi de ei, sau mai mult sunt in  primele randuri. Sa tacem, sa suportam toate magariile nesimtite ale acestor mafioti, mai rai ca mafiotii adevarati, nu se mai poate tolera. Si  deturnarea atentiei ca numai extremistii sunt periculosi ca, trebuie sa  fim soldati ai democratiei, in care nu mai crede nici Baba Chiora din varful muntelui, de la stana. Si nu spun asta la intamplare, acesta este adevarul  ascultat de mine si asimilat.
Sa ne trezim din acest somn adanc caci, dusmanii nostrii vor sa ne termine !!!
PS. Revin mereu la Mafia americana, dar daca veti  citi istoria activitatii lor, veti intelege.
Poporul american, muncitorii si sindicalistii din  constructii sau Sindicatul Camionagiilor erau moi, prosti la fel ca noi si nu s-ar fi  finalizat nimic din cererile lor daca, nu erau impulsionati de mafiotii infiltrati in randurile lor si  stapanind procedurile de actiune gradata, pana la violenta. Aveau si ei interes dar, au obtinut si  sindicalistii drepturi la care nici nu au visat, de care se bucura si acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu