luni, 25 august 2014

Cancer zulufat sau cancer ciupercat

Pentru ca am scris mereu despre turnatori securisti ascusnsi in locuri caldute de unde fura tot cu experienta lor de  diversionisti dar nu am clarificat frans in  fata  devoaland aceste  reminiscente active si distructive ale  regimului comunist.
De exemplu cei care au fost in cadrul armatei  cancerul zulufat al bestiilor strecurati printre salariatii cinstiti, acum vor sa nu-si iasa din mana si sa continue activitatea in care sunt  instruiti. Si ei observand ca altii stiu despre trecutul lor si activitatea lor trec la fapte.
Disperarea lor este mare, dupa acapararea nolilor vaci de muls, trec la treaba, nu treaba mare ci, la treaba ticaloasa care i-a facut ceea ce sunt si suprevietuitorii acestor vremuri din  Politie, micile administratii si Primarie, prin gloabele lor vechi inraite in curvasarie pentru oricine si pentru orice.
Apoi trec la denigrare totala, apeland la bolnavi de nervi, trec la tigani  mintindu-i pentru a trece la violente. Instruiti pentru diversiuni ca in zilele de decembrie 1989, de asa zisii terotisti si asta pentru asi masca originea murdara chiar daca au fos CI-sti dar, nu pentru ce trebuiau sa faca ci, pentru  magariile cerute de sefi.
Au talent  si lectiile diversioniste de intaratare dau roade ca, nu stiu ce le spun interlocutorilor, incat acestia  sunt ca turbati.
ACESTE CANCERE CIUPERCATE DISTRUG TOTUL IN  CALE.
Distrug si compromit propriile familii incepand cu urmasii nenascuti, apoi trec la  cunostinte, vecini si pe unde trec compromit si usuca totul.
Nu ies din  acest melanj intre ei si cei cu care intra in contact. Cred ca au jurat sa fie bestii pana la moarte.
Dar sunt mereu atenti de a nu face ei totul cu mana lor plina de cacat ci, pun pe altii  pentru treburile murdare si criminale si nici nu semneaza niciodata nimic. Spun criminale ca nu se dau la o parte nici de la amenintari.
Se prevaleaza ca, numele, mutrele si adresele lor nu  este recomandat sa fie publicate, pentru ca ar fi linsati de cei care au fost folositi, dandu-se drept oameni cinstiti.
Cred ca a venit vremea sa ne dezbaram de aceste schelete din dulapul nostru. De ce sa ii pastram intacti ca niste oameni cinstiti, cand ei sunt  acid sulfuric curat.
Aveti grija ca cei care va saboteaza si va vor sabota si compromite toate actiunile, sunt acesti  mizerabili care  nu au limita si isi bat joc intai de familiile lor si apoi de tot ce este inconjurator . Se ascund prin  diversiune, indemnand la lucrurile cele mai abjecte si  pregatind terenul cand vor fi demascati spunand ca cei care ii demasca sunt nebuni. Eu vreau ca aceste  jeguri sa nu mai fie in  Politia Ploiesti, Primaria Ploiesti si fiecare pe unde apuca, chiar prin asociatiile de locatari,  fiind  frunza cu care se sterge la cur tiganii de cacat. Sunt pregatiti nu gluma aceste cancere ciupercate si zulufate.
Sa ii scoatem din viata noastra in  care pe tacute ca niste serpi veninosi, ne baga bete in roatele tuturor initiativelor si chiar in locurile unde vrem sa curatam de aceste cacaturi umane.
Aveti grija ca au mutre de oameni seriosi si educati. Nu va lasati pacaliti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu