miercuri, 26 august 2015

Mie NUUUU!!!


Mie NUUUU !!! Ciorna


V-ar placea sa traiti in  Statul Islamic ???
Nu am vrut sa urmaresc tot videoclipul, am zis sa spicuiesc doar, dar l-am mai reluat odata ca sa inteleg totul perfect. Si am fost ingrozita de ce ar urma sa pateasca omenirea daca ar reusi sa izbandeasca ce si-au propus. Succesul lor militar  se datoreaza dezamagii intregii omeniri fata de  Iluminatii care ne-au impus reguli numai de ei stiute si ne-au transformat in niste executanti la fel precum oile, care se arunca in prapastie.
Dar care este secretul tuturor  izbanzilor militare?
Cruzimea fara seaman.
Pe mine ma mira pentru ca ei cand au plecat la cucerirea lumii, au apelat la totala cruzime de care poate fi in stare omenirea, cu toate ca liderii lor cum v-am mai spus au doctoratul in  stiintele umaniste de la Universitatea din Bagdad. Nu stiu pe ce consideratii m-au remarcat pe mine pentru ca cele 2 calculatoare ale mele mi-au fost furate de  ruda cu 3 sferturi a Politiei Ploiesti si un jaf pe care mi l-a lasat, nu mergea decat  cateva minute in cel mai fericit caz, dupa ce il porneam. Asa ca am fost nevoita sa cumpar alt calculator in rate. Dar printre picaturi am inteles ca IranPresstv a fost prima care m-a contactat si apoi toate celelelte Miscari si Partide din Orientul Mijlociu.
Dupa cum ati citit printr-o postare anterioara eu am fost mirata, nu mi-a venit sa cred si atunci in martie, nu am inteles  mai nimic. Dar in aprilie am stiut precis ca, stiu totul despre mine.
Am facut apel la Politia Ploiesti sa fie patrioti sa renunte de a mai indemna tiganii, rezervistii Ispas Vasile si Negoita Traian et,.companii sa ma fure sa ma denigreze si ce este mai grav faptul ca au apelat la, senioarele din familiile lor, dovedind lipsa de respect fata de ele.
Nu se intelege ca functionarii Statului Islamic nu sunt niste dobitoci cum ii credem noi si apreciaza la justa valoare pe tradatorii de tara.
Felul manierat in care vorbesc, increderea care ti-o acorda, starneste hazul Politiei Ploiesti.
In  convorbiri private dar, nu de frica cuiva, se dau ordine pe linia frontului in timpul luptelor de mutare a operatiunilor arata ca, sunt porniti sa faca totul in direct si la foc continuu.
Sunt drone care spioneraza  combatantii in timpul luptelor si nu este nimeni prins pe picior gresit pentru ca, nimeni nu sparge seminte acolo ca la noi, in  plina democratie impusa de altii.
Si violul de care este acuzat liderul nr.1 este o facatura, este o strategie de dezinformare pusa la cale pentru a arata ca este in forma fizica.
Imi pare rau ca Ploiestiul nostru a iesit in relief prin incompetenta si increderea absoluta si sustinuta prin actiuni avocatesti de catre Politia PLOIESTI SI PRIMARIA PLOIESTI, fata de tigani ca Micu Vasile, vivandiere batrane si rezervisti tradatori de tara..
Nici in felul cum este condusa tara sau mai bine zis necondusa,  dovedeste ca  nu ne doare nici in cot de ce este in jurul nostru,. Eu am abandonat  mesajele primite de la Sectorul de Dreapta si Dombas tocmai pentru a nu nedreptati pe nimeni, dar de acolo ne paste cel mai de aproape necazul. Dar noi traim ca in tara oligofrenilor si ne preocupa  orice delicvent ministerian, orice vampa  care a distrus tara cu fofoloanca ei labartata si acum ne da lectii si cu toate scursorile care  intorc Romania inapoi cu 300 de ani. Sa ne traiasca toti imbecilii alesi de noi si noi sa ne ducem crucea pentru ca, iar ca de fiecare data intram in lupta fara a fi pregatiti nici din punct de vedere financiar dar, mai ales moral. Fericiti cei slabi la minte, a lor va fi imparatia cerurilor. Amin!
PS Niciodata nu apuc sa scriu ce imi propun, dar acest articol alambicat, cred ca a fost pe intelesul dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu