luni, 28 decembrie 2015

De bun augur ?


Asa il vad eu pe un nou Cromwell european si nu arab.

Impresionant ca au iesit in strada  sindicatele armatei nemultumite si care spun ca vor merge pana la capat.
Cu toate ca ei nu sunt cei mai nenorociti pensionari ai Romaniei, ei pot constitui o cometa cu coada de care sa ne apucam toti nemultumitii  generatiei noastre.
Acest protest de avertizment constituind avangarda de la 24 ian.2016, este de bun augur dovedind ca mai exista sange in  instalatie la romani. De ce se apeleaza la pensionari pentru a constitui farul calauzitor pentru a rupe mustiucul celor care ne-au vandut tara si impreuna cu ea pe noi cei care  constituim fluxul viu al Romaniei?
 Timiditatea celor care nu au nici o viziune pentru a pune in locul acestor lichele oameni capabili, nu este  bine conturata.
Cineva  din exterior din randul imbuibatilor UE ne vor  de plastilina, pentru a putea sa ne fure si sa ne suga vlaga in voie.
 Unde este vlaga noastra ? De ce suntem vlaguiti ca ultimele scursori ale societatii, precum ar trebui sa fie tiganii ? Ei sunt pusi sa ne  conduca si sa ne ingenuncheze, sa ne demoralizeze? Si nu numai ei ?
Ne-au dezradacinat de toate valorile noastre, ne-au facut straini in propria tara, ne  pregatesc pentru a fi carne de tun ai tuturor dusmanilor din patru vanturi.
Crestinismul pentru noi are ca obiectiv indobitocirea noastra, tinerea cu venituri minime, chiar cu apologia salariului  pe doi lei pe luna, dovedeste ca suntem o tinta voita indobitocita, de lenesii Europei.
Nu au nici o strategie alta decat de a exploata ca pe niste animale de povara, popoarele  care prin conducatorii tradatori de tara, sa vanda cea mai mare  bogatie a tarii, bogatia umana.
Noi toti  prin tinerii nostrii suntem pusi sa nu recunoastem valorile noastre umane, cei care si-au dat sangele pe fronturile de lupta si pentru a constitui armata urmasilor zarzavagiilor tarii.
Daca nu vom cauta sa ridicam patriotismul si nationalismul la nivelul cel mai inalt, vom ajunge ca cersetorii care au fost candva mandria neamului si acum au ajuns numai niste epave ambulante, facand jocurile mafiei necrutatoare din anii anteriori si mai rea decat Mafia Americana.
Distanta pana la 24 ian.2016 este prea mare si trebuie batut fierul cat e cald.
Timiditatea partidelor nationaliste  care sunt timorate de faptul ca au primit de curand aprobarea  legala de a constitui un partid  subtire politic, nu face decat sa lase portita deschisa  hotilor care se prefac ca ne vor binele.
De binele de care ne vor noua, sa aiba ei parte. Am vorbit cu multi barbati de pe fronturile cele mai  active ale lumii si toti ca unul sunt de acord ca, nu se poate obtine nimic  fara lupta dreapta pana la capat. Nici noi romanii si nici Romania nu se poate sustrage acestor ingrediente de cand lumea si asta ne-a dovedit furtul revolutiei de la 1989, profitand de lipsa vigilentei noastre si apoi distrugerea prin  infractiunile coruptiei, a  mugurelui unei noi lumii mai curate in tara noastra, care sa condamne tot ce este ucigas pentru dezvoltarea noastra  demna.
Ce credem ca va urma ? O balaceala colectiva in haznaua cu rahat, organizata pentru noi, de  lichelele care se bat pentru ciolan si dusmanii tarii din afara, in frunte cu U.E.
Avem nevoie de un tanar Cromwell, care a fost dusmanul Parlamentul din  Anglia si de care tremura acei gulerati si acum de frica, sa nu apara unul nou, mai tanar, mai frumos si  mai hotarat ca precedentul.
LA O LUPTA HOTARATA CARE SA MEARGA PANA LA CAPAT MA ALATUR SI EU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu