joi, 17 decembrie 2015

Iluminatii

Monstruoasa strategie Illuminati: finanţează părţile adverse, pentru a crea haos şi diviziune în lume! Aşadar, să nu mai credeţi că Rusia şi China se războiesc cu adevărat cu Occidentul şi SUA! Ei râd de noi…

IlluminatiUn anonim care a lucrat în organizaţia satanistă Illuminati, cea care conduce lumea de astăzi, a acordat în anul 2000 un interviu interesant, din care vă voi prezenta următoarele fragmente, care au fost traduse şi adaptate de mine:
Întrebare: Vreau să mă întorc la agenda politică a Iluminaților. Care este legătura dintre CIA, FBI și alte servicii secrete și cultul Illuminati? În ce măsură sunt ele infiltrate?
Răspuns: Toate sunt infiltrate. Nu cred că chiar toţi sunt membri Illuminati, dar o mulțime de oameni de la conducerea serviciilor secrete sunt “illuminaţi”.  (…) Programul CIA MK-Ultra a fost finanţat în parte cu bani Illuminati. (…) Mulţi dintre directorii de la FBI sunt, de asemenea, “illuminaţi”. CIA a adus în SUA oamenii de ştiinţă germani, după al doilea război mondial. Mulţi dintre aceştia au fost, de asemenea, liderii Illuminati în propria țară, și au fost primiţi cu brațele deschise de către Illuminaţii americani.
Întrebare: Presupun că în SUA Illuminati controlează bine sistemul politic, bancar şi militar. Este acest lucru valabil și pentru Europa de Est, Rusia și pentru alte țări din fostul bloc comunist? A fost Rusia vreodată vreun adversar în adevăratul sens al cuvântului pentru Occident?
Răspuns: Rusia nu a fost niciodată o amenințare pentru americani. Marxismul a fost finantat de către Illuminati, și îmbrățișat ca o contrapondere la capitalism. Illuminati crede cu tărie în echilibrarea forțelor opuse. Illuminati vede în istorie ca un joc de șah complex, și va finanța întâi o parte, apoi alta, pentru a produce haos și diviziune. Illuminaţii râd pentru că ei se află în cele din urmă în spatele partidelor politice. Un Illuminati de top occidental se va întâlni în secret cu un “adversar” rus şi vor râde amândoi cât de bine au fost înșelate “oile”.
Întrebare: Şi China a început să-şi “ascută cuţitele” și să se înarmeze cu arme nucleare, care sunt orientate spre oraşe din SUA. Face parte şi acest lucru din agenda Illuminati sau este un factor plin de incertitudine, aleator, care a scăpat controlului Illuminati?
Răspuns: Înarmarea puternică a Chinei face parte tot din planul Illuminati. Există membri Illuminati care sunt asiatici și sunt foarte oportunişti. Mafia orientală (chinezească, japoneză etc.) e foarte mult legată de activitatea Illuminati. Singurul factor aleatoriu în toate acestea este reacţia cetăţeanului obişnuit. Reacţia nu poate fi prezisă, deși conducerea Illuminati va inventa de multe ori diferite scenarii și va încerca să decidă cum va acționa în cazul în care cetățenii obișnuiți reacționează într-un mod neașteptat (…) În jurul anului 2020, agenda Illuminati va fi dezvăluită în mod deschis.
P.S. Fragmentele din acest interviu îmi confirmă încă o dată unele bănuieli pe care le-am expus pe site de-a lungul timpului. De exemplu, în septembrie 2014 scriam acest articol (Ei joacă teatru pentru a ne înşela! E posibil ca Rusia şi SUA să fie în aceeaşi barcă a Ocultei Mondiale şi noi credem că ei se războiesc cu adevărat!), în care arătam că aşa zisul conflict dintre Rusia şi SUA s-ar putea să fie unul de suprafaţă, la vedere, nu şi unul profund. La fel şi implicarea Illuminati în China este indubitabilă, deşi China pare că se războieşte cu Occidentul (vedeţi articolul: Oculta Mondială Chineză: China vrea până în 2030 să creeze o “nouă ordine mondială sinocentrică”, pentru a pune gheara pe întreaga lume). Aşa că tot ce vedeţi pe scena internaţională nu este altceva decât un teatru pentru a ne păcăli vieţile…
Reţineţi încă o dată fraza magică din interviu: Illuminati crede cu tărie în echilibrarea forțelor opuse; Illuminati vede în istorie ca un joc de șah complex, și va finanța întâi o parte, apoi alta, pentru a produce haos și diviziune. 
lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu