sâmbătă, 20 mai 2017

VIITORUL DEPINDE DE NOI

VIITORUL DEPINDE DE NOI ACUM PE ULTIMA SUTA DE METRI

Nu stiu ce gandesc acum in aceste vremuri de clarificare a multor turbulente din viata noastra politica si din viata noastra de zi cu zi, decidentii. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu trebuie sa-mi mai croiesc viitorul.
Ma gandesc cu groaza ca nationalistii, patriotii, se vor demobiliza de la menirea lor, vazand cangrena care a cuprins toata societatea romaneasca de la Vladica pana la opinca, pentru ca acest cancer este si la nivel mic.
Deci s-a lucrat si la distrugerea radacinii milenare a poporului roman.
Dar in primul rand se lucreaza la propria distrugere, cu ajutorul dusmanilor din afara.
VIITORUL NOSTRU ESTE IMPREVIZIBIL SI SOARTA ROMANIEI SI A POPORULUI ROMAN SE AFLA IN PIXUL UNOR INCONSTIENTI DEZAXATI.
La aceasta situatie nu numai penibila dar criminala, contribuie si emisiunile de dezbatere de la televiziunile de stiri care, numai infruntesc subiectele arzatoare si care ar aduce o clarificare a situatiei de fapt si de luminare a privitorului,care intrerup pe orice invitat dar, ar da o anumita coerenta celor traite de noi si poate  o clarificare asupra drumului ce il avem de urmat.
 Dar din lipsa de cultura politica moderatorii, intrerup  cand se pune punctul pe I, ei fiind lasati la latitudinea lor, daca considera ca nu este important. Cand va fi  televiziunea o trambulina pentru iluminarea publicului, atunci vom avea speranta de mai bine. Televiziunile de stiri sa nu mai fie folosite ca, scena pentru spalat de varza, pentru a castiga bani din publicitate. Fara a fi dezbatute problemele grave ale tarii pana la epuizare, nu vom inainta, mai ales ca si moderatorii si invitatii in cea mai mare a lor majoritate, sunt niste gangavi care apoi formeaza propozitii insiruite fara pauza, de nu mai intelegi nimic, si asta este foarte important pentru ca, comunicatorii trebuiesc a se exprima clar pe intelesul tuturor, nu numai sulai-bulai la norma, ca in casca se spune scurt, scurt. Scurta va fi si intelegerea noastra si ne vom axa numai pe show-urile care nu ne invata nimic folositor viitorului nostru, pentru ca acest gen de distractie este de moment fara a activa nici o circumvolutiune a creierului nostru si nu ne va ajuta in viitorul, nici macar cel apropiat.
Vreau sa vina ziua (daca o voi mai apuca ) cand sa stau la tv. sa nu ma enervez si sa inteleg si eu totul, nu acest blestem de subcultura si indobitocire mai ales politica, facut numai pentru a castiga bani din publicitate.
Sa auzim numai de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu