marți, 19 februarie 2019

Nationalistii Europei Foto Scotia.

Nu inteleg de ce acum sunt infierati nationalistii  mai ales din Europa si se saluta drept constanta de bine ca, aici in Romania  nationalismul este slab.
Nu se intelege ca niciodata in toata istoria omenirii o schimbare nu s-a facut cu rugaminti ci, cu arma in mana. Chiar noii veniti au fost agreati de populatie dar, pe parcurs s-au  uzat.
Nu vreau sa uit de nationalistii din Marea Britanie. Liderul a fost ironizat ca a spus ca este dreptul lui sa fie in Parl.European. Ghinionul a fost ca noul lider Steven Woolfe (n.1967) a fost victima unei altercatii si nu s-a mai putut recupera deloc.Acolo in perioada alegerilor Parlamentare Europene de data trecuta se discuta aprins ca, trebuie Scotia sa se rupa de tara mama si pentru ca ei constituiau grosul votantilor UKIP din Marea Britanie s-a facut un aranjament ca, scotienii sa  voteze in Scotia in corp compact, pentru a realiza mai usor iesirea, deci sa voteze cu partidul lor de acolo.
Asa s-a ajuns la vaduvirea UKIP de voturi, nu pentru ca s-a renuntat la NATIONALISM.
Cand nu cunosti dedesupturile politicii de acolo, este usor sa arunci cu pietre.
Nu stiu daca s-a schimbat liderul UKIP, dar N.F. a ramas in mod fortuit la conducere si a fost tot timpul "ciuca bataii". S-a spus ca este impotriva migrantilor  cu toate ca are nevasta nemtoaica  si pe care a angajat-o secretara lui. A raspuns ca nu gasea pe nimeni care atunci cand ii vin idei noaptea, politice bineinteles, sa se scoale si sa scrie. Eu i-am scris ca,eu pot face munca asta de noapte, cand ii vin idei politice pentru ca, eu nici nu ma culc, fiind gata pregatita  pentru a scrie ideile lui politice. Mi-a raspuns atunci multi ani, ca ma invita la o cafea (impreuna cu alti lideri de partid), la o celebra cafenea din mijlocul Londrei, asa cum ati vazut si dvs. ca, mereu  ma invita si eu nu m-am dus niciodata, pentru ca nu i-am spus  frans ca, sunt foarte bolnava si nu pot calatorii.
Acum inchei si am sa mai reiau aceasta discutie despre nationalistii Europei, cand voi mai avea dispozitia necesara. Asteptarile mele si dupa ce nu voi mai fii, sunt la adresa NATIONALISTILOR romani, acum in al 13-lea ceas. Altfel daca se mai intarzie putin, va fi prea tarziu pentru neamul nostru, de la inceputurile  infiintarii sociale a  acestui continent. Nu uitati ca vorbim cea mai curata limba latina (apropiata), pe care ne-am mentinut-o pana acum, ca o oaza intre slava si maghiara  agresive, de care suntem inconjurati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu