sâmbătă, 20 aprilie 2019

BREXIT NIGEL FARAGE

 (DORESC CA PRIN ACESTE EXPUNERI SA VEDETI CUM TREBUIE FACUTA O CAMPANIE ELECTORALA „AGRESIVA”)

BREXITUL nu este asa cum se spune, are ascunzisurile lui, nefiind la indemana celor ca noi romanii care, ne taram ca sarpele numai sa fim si noi acolo, undeva, oriunde.
Mersul istoriei isi are drumul ei, indiferent de DORINTELE UNORA SAU ALE NOASTRE CARE, VREM CA TIMPURILE SA RAMANA PE LOC.
Se critica,spunandu-se ca face o campanie electorala agresiva. Dar cum altfel sa faca ? Electoratul lor este mai desterpt ca al nostru ? Cum altfel sa-l faci pe om sa inteleaga ce vrei sa-i comunici ? Vedeti ca si la noi PSD-ul se mentine la putere printr-o agresivitate perfida. Sper ca  expunand campania electorala din Marea Britanie, sa invatam ceva. De 75 de ani suntem tot timpul demilitarizati, prin vorbe mestesugite. Prin aceste alegeri parlamentaredin UE, sa ne ascutim simturile politice si sa dam militaria jos din pod.
Nigel a facut partid Partidul BREXIT pentru ca a vazut ca are succes.
Eu in 2012 l-am combatut  cand a spus ca, nu vrea sa fie  vecin cu un roman si am intorso imediat ca la Ploiesti, pentru actiuni reale si prin ai da dreptate.
Asa s-a facut ca l-am cunoscut mai indeaproape, fata de alti lideri NATIONSALISTI din Franta, Austria, Italia, pe care eram mai indreptatita sa mi-i apropii. Dar stiti si dvs. este o concurenta  intre nationalisti.
Insa polemica in Marea Britanie intre sustinatori si  opozanti ca, ar fi un om rau, betiv sau incorect cu migrantii, a fost numai pentru a lovi in UKIP, care prindea aripi. S-a spus ca el este contra migrantilor care, are nevasta nemtoaica si a angajato secretara, pe  banii partidului! Dar stiti ce a spus: ca atunci cand ii vin idei  politice, scoala nevasta repede si noapea ca, sa nu-i fuga ideile politice bineinteles. Stiti si raspunsul meu de atunci. Nevasta a spus ca, bea ca un om obisnuit si are mult umor.
Actualul lider Nigel Farage la carma UKIP, este mai vioi si mai hotarat ca niciodata si a reusit sa ridice  pe cai mari acest BREXIT  slabanog atunci, dar acum de bun augur.
Eu raman o sustinatoare a BREXIT, pentru ca traiesc acest cosmar pe pielea mea, in viata de zi cu zi si noapte de noapte.
Liderii UKIP stiu mai multe despre  cosmarul meu si persoanele implicate (de aceea a trimis in 2013 IM6), decat POLITIA PLOIESTI. Si articolele mele scrise si viitoare, vor constitui munitie de razboi pentru ei, la timpul oportun.
PS Este trist ca din motive electorale  altii sunt mai atenti la derapajele celor care trebuie sa apere reputatia unui popor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu