duminică, 21 aprilie 2019

BREXIT

 BREXIT are obligatia de a apara valorile morale ale poporului englez. (Gentlemeni)


Simpatia uriasa pentru BREXIT dovedeste ca in sfarsit englezii au inteles pericolul democratiei cu capul spart,o existenta in degringolada, bazata de un urias bordel, in care totul este permis si motiv de  fala.
Orice este permis si incurajat, prostitutia, hotia, denigrarea, pedofilia, bataia de joc la adresa parintilor morti, care nu este  denigratoare numai la adresa  ateilor  securisti ci, si a  sectelor religioase tiganesti SI CREDINCIOSILOR ORTODOXI.
Aici in Ploiesti totul stagneaza, persecutia mea continua, articolele imi sunt sterse si distrugerea apartamentului meu continua.
Nu vreau sa externalizez datoriile de serviciu ale Politiei si Primariei Ploiesti , pentru ca  au posibilitatea sa stopeze aceasta hartuire permanenta de 17 ani. Vreau sa fie stopata  hartuirea si sa-mi recuperez  totul de la Politia Ploiesti care, stie ce face fara nici o remuscare, folosindu-se de toate scursorile orasului incepand cu: FOSTUL SEF AL POLITIEI PLOIESTI V.DOSARU, MILITIAN CU MUTRA DE ERUROPEAN FARA PAPION, ...(PROSTITUATE, TRAVESTITI, ROMI, COCOTE MASCULINE, UN BATRAN SECURIST REZERVIST, HANDICAPATI INCHIPUITI, ETC.).
Nu astept de la partide din tari straine sa faca lumina, important este ca stiu si ce este mai grav este ca, romanii  vor fi persecutati, ei care sunt victime colaterale si nevinovate.
PS Imi sunt aplicare amenzi URIASE  DE 5-10 MIL. LEI VECHI DE CATRE PERSOANE CARE NU VOR SA SE LEGITIMEZE SI NICI SA-MI SPUNA DE UNDE SUNT, DAR SPUN CA AM RECUNOSCUT TOT !!!
SUNT OBLIGATA SA PARCURG  CULOARELE TRIBUNALULUI, FARA NICI O VINA.
VA ANUNT CA,  NU CEDEZ, CA POLITIAS PLOIESTI IN FATA INFRACTORILOR SI VREAU  SA SE FACA DREPTATE SI ROMANILOR, NU NUMAI  TIGANILOR SAU ROMANILOR TIGANIZATI. POLITIA SA MAI SLUJASCA SI PE ROMANI NU NUMAI PE TIGANI,  PE BANII CONTRIBUABILILOR (NESTIUTORI UNDE SE DUC BANII LOR).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu