miercuri, 17 aprilie 2019

Faliment

FALIMENTUL UNEI NATIUNIFalimentul unei natiuni poate este fortat pesimist, DAR IMI ESTE TEAMA CA, SE APROPIE CAT MAI MULT DE ADEVAR.
Acum sunt coapte toate conditiile pentru acest sfarsit sumbru.
Daca se va sfarsi existenta noastra, definitorie pentru noi pe aceste meleaguri, va fi rezultatul neactiunii noastre din ultimii 80 de ani.
Amageala ca, acum facem parte din Europa, de parca  de milenii nu eram decat  primitivi absoluti si consecventi dar, noroc cu  gusatii lideri ai UE, ca AM SCOS SI NOI CAPUL PRECUM GHIOCEII PRIMAVARA.
Asta se vrea ca, peste toata istoria tarilor europene, si mai ales pentru noi, se vrea tabula rasa, cu o strategie parsiva. Strategia este ca. sa nu mai putem in veci sa mai ridicam capul, sa mai emita pretentii urmasii nostrii.

TÁBULA RÁSA loc.s. Expresie folosită de filozoful englez John Locke și în alte sisteme filozofice pentru a caracteriza starea inițială a psihicului copilului, afirmând că omul nu are nici un fel de idei sau principii înnăscute. ◊ A face tabula rasa = a șterge tot, a renunța la anumite păreri, idei, pentru a adopta altele. [< lat. tabula rasa – masă ștearsă].

O strategie diabolica mondiala, programata si de care se tin cu dintii, ghiarele si toata fiinta lor, ca de un program de guvernare viril, dar continutul acestei strategii incepe sa prinda viata.
POATE CA  FARA STIREA NOASTRA, PRINTR-O INTELEGERE OCULTA, HOTII NOSTRII ISI VAD DE  MENIREA LOR DE HOTI SI MERG INAINTE CU INTERESELE LOR, IGNORAND INTERESELE NOASTRE.
Oricat de rupti de realitate sunt guvernantii si nici noi nu vedem ca, totul este pus la cale cu o mana criminala,  sa ne PEDEPSEASCA PENTRU CA EXISTAM.
Existenta noastra, enerveaza pe mai marii Europei in primul rand.
Prosti, prosti cum suntem dar, ne tinem de istoria noastra, de trecutul nostru faurit prin sacrificii de sange, ai inaintasilor nostrii, care dorm somnul de veci multumiti ca, si-au facut datoria si ne-au lasat o tara stabila, peste care sa fim stapani cu totii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu