vineri, 19 aprilie 2019

GLASGOW
Banc cu scotieni
Un roman in Scotia. Mort de sete bate la o usa.
- Buna ziua! Va rog frumos, nu aveti o canita cu apa ca nu mai pot de sete?
- Ba da!
Aduce scotianul o oala plina cu lapte si i-o da romanului. Bea romanul, dupa ce se satura spune:
- Multumesc! A fost foarte bun laptele. Dar am auzit ca voi scotienii sunteti foarte zgarciti, cum de mi-ati dat o oala plina cu lapte, cand eu v-am cerut numai o canita mica cu lapte?
- A, chiar vrei sa afli de ce ti-am dat aceasta oala cu lapte?
- Da!
- Nu a mai vrut nimeni sa bea laptele din oala de noapte a bunicii dupa ce a cazut un sobolan in ea.

Am vazut un documentar in care se spunea ca, scotienii si in special locuitorii orasului Glasgow sunt cei mai violenti oameni din Europa.
Se spunea ca  atunci cand un copil de 8-9 ani, vine batut de un baiat mai mare la mama lui, dupa ce il mangaie, mama il trimite  sa il bata pe cel care l-a batut cu orice bat, pietre, caramizi.
BAIETII DE MICI SUNT EDUCATI SA LUPTE PENTRU SUPREMATIA LOR PERSONALA, SA NU SE LASE BATUTI DE NIMENI. SI ASA A FOST DE CAND ESTE SCOTIA PE PAMANT.
Au in gena atitudinea revansarda.
Poate aici sta si diferenta intre ei si noi, romanii.
Pentru ca au acest fel de a fi, media de varsta la barbati este de 55 de ani, in timp ce in Irak la Fallunjah media de varsta este de 65 de ani.
ASTA MI-A ADUS AMINTE DE ULTIMELE ALEGERI PARLAMENTARE, CAND UKIP A RENUNTAT (DAR NU DE FRICA) LA ALEGATORII DIN SCOTIA, CEI MAI PUTERNICI NATIONALISTI, FACAND UN  SACRIFICIU ENORM CU REZULTATELE STIUTE, DAR SCOTIA TOT NU A REUSIT SA SE DESPRINDA DE MAREA BRITANIE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu