miercuri, 24 aprilie 2019

Panica ?

 

Titluri  precum Romania in lacrimi…. este cioaca, serveste doar publicitatii publicatiilor. Nimeni nu este in lacrimi….:)))
De ce am fi un intreg popor in lacrimi, pentru persoane necunoscute  si pentru noi insine sa nu fim in lacrimi, cand suntem de plans.
Si nu din alta vina, ci doar din vina noastra. Si nu pentru ca nu ne duce capul ci, pentru ca suntem lenesi si traim perpetuu festina lente.
E mai comod asa.
Cand a fost vremea noastra de foc, cand trebuia sa fim ceea ce se spera de la noi, am lasat puterea dupa cateva secunde in mana  canaliilor care, ne-au chinuit si ne-au intors cu secole inapoi.
De ce ne este rusine sa aratam cine suntem, ce aspiratii avem si  ne naclaim in mizeria impusa de altii,  care slujesc la alti stapani decat, pe noi neamul romanesc (asa se zicea pe vremea grecilor antici ca, politicienii slujesc poporul:)))?.

„Politicienii NU sunt ȘEFII noștri, sunt SLUJITORII noștri”. Oana Pellea: Sunt plătiți din BANII ROMÂNILOR

Cand vom intelege ca intre aspiratiile noastre si ale politicienilor, este o imensa prapastie si nu trebuiesc sustinuti in continuare? Si daca prin absurd ii vom elimina din fruntea tarii definitiv (am crede noi), aceasta lupta contra instaurarii vechilor naravuri, trebuie dusa in continuare ca in zilele de foc, pentru ca imediat ce vom da dovada de slabiciune din lene sau indiferenta, crezand ca am urcat sacii in caruta, iar  ni se vor sui in cap ca, sa faca caca (moale) si astfel sa ne inabuse orice strigat de razvratire.
Sa reamintim indemnurile lui O.Cromwell si Ioana D’Arc de acum 400 si 600 de ani. „Sa tinem praful de pusca la loc uscat” si „daca nu noi atunci cine ?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu