sâmbătă, 20 aprilie 2019

#REZISTCand am deschis acum televizorul am vazut o doamna care mergea cu pas marit, sa scape de un domn a carui voce nu o cunosc dar, parca vorbea in locul meu.
Acea doamna europarlamentar, mi-a facut si mie impresie foarte buna acum  cativa ani si m-am bucurat ca a ajuns europarlamentar dar, dupa aceea s-a culcusit in acel fotoliu moale si cald de parlamentar si a inceput sa traga la aghioase ( nu vanturi sau poate, mai stii?) si apoi nimic. Banisorii, cat cuprinde pentru nimic, trai NINIACA PE BANII BABACHII.
DAR DE TOT RASUL ESTE CA,  S-AU LUAT ATITUDINI SI DE CATRE MODERATOARE SI DE CATRE UN DOMN FOST ZIARIST LA RL,(la TV imediat) SI PE CARE EU IL  SIMPATIZAM CREZAND CA, NU ESTE AFILIAT POLITIC INCOGNITO SI ACELA SI DAI SI TRAGEI SI DAI SI TRAGEI ca, nu este pedepsit si ii dau  vorbitorului #REZIST, numai amenzi usturatore si cine le plateste?CA IN ALTE TARI,  NU STIU CE LE FAC LA PROTESTATARI. DOMNUL BF NU VREA SA SPUNA ADEVARUL SI NE BAGA in cea mai neagra confuzie, SAU NE MINTE. SA PUNA PE TAPET CE SE INTAMPLA IN FRANTA, GERMANIA SI CHIAR IN MAREA BRITANIE. Acolo protestatarii sunt mult mai coiosi si daca prindeau pe strada o....politiciana platita numai pentru NIMIC, nu stiu daca scapa macar nejumulita bine.
Acel domn de pe strada vorbit si in numele meu pentru ca eu nu am ocazia si nici cuvintele la mine  daca, mi s-ar oferi ocazia. Era un om pasnic, fata de cei  pomeniti, in  alte tari.
Bravo #REZIST, bravo celui care a vorbit si in numele meu. Multumesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu